Gure Ahotsa, blog-a, sortu berri dugun talde bat gara, Errenteriako Osasun Mentaleko Zentruko kidekoak.
Gure asmoa hemen lantzen ditugun gaiak zuekin partekatzea da: iritziak, bakoitzaren bizikizunak eta bestelako zenbait gai:errezetak, bidaiak, poesiak, kontakizunak... Hemen aurkituko dituzun ideiak positibo eta interesgarriak dira.

jueves, 3 de abril de 2014

PORRU SALDA

Hoy toca una receta sencilla, sana  y sabrosa, muy típica de estas tierras: Porrusalda. ¡¡¡A practicarla!!!

Osagaiak:

  • 4 porru
  • 2 edo 3 azanahoria
  • 2 edo 3 patata
  • Gatza
  • Ura
  • Olioa

PAUSUAK:

1-Porruak  ondo garbitu eta zatitu
2-Azenarioak eta patatak zuritu eta zatitu.
3- Hiru osagaiak kazuelara bota eta urarekin tapatu.
4-Urari gatza eta olio pixka bat bota
5-Sutan jarri eta irakiten hastean sua jaitsi eta hogei bat minututan jateko prest!


(Limpiar, trocear y meter en la cazuela los puerros, las zanahorias y las patatas. Cubrir con agua, echar sal y un chorrito de aceite y que cueza durante 20 minutos).

ON EGIN!!


Larraitz.


1 comentario: